Nieuwe directie CBR

Je mening over het CBR, de RIS, de veranderingen van het CBR.
Plaats reactie
ferry
Circuit
Circuit
Berichten: 3908
Lid geworden op: 11 okt 2001, 13:36
Contacteer:

Nieuwe directie CBR

Ongelezen bericht door ferry » 25 mei 2010, 15:21

De Raad van Toezicht van het CBR heeft, in goed overleg met de minister van Verkeer en Waterstaat, twee nieuwe directieleden voor het CBR benoemd. Vooruitlopend op een wijziging van de statuten om te komen tot een collegiaal bestuur bij het CBR, gaat de nieuwe directie van het CBR als zodanig van start. De beloning van de directieleden valt binnen de zogenoemde Balkenendenorm.

Mevrouw mr. Susi M. Zijderveld (40) is per 1 september 2010 benoemd tot algemeen directeur CBR. Zij is op dit moment werkzaam bij De Nederlandse Bank NV als Afdelingshoofd Geldtransactie- en Trustkantoren. Zij is onder andere verantwoordelijk voor het integriteittoezicht door DNB op diverse financiële instellingen.Tevens is zij Hoofd van het Financieel Expertisecentrum (FEC), het samenwerkingsverband tussen autoriteiten met een toezicht-, controle-, vervolgings- of opsporings-taak. De belangrijkste taak van het FEC is het versterken van de integriteit in de financiële sector.

De heer drs. René A.L.Verstraeten (56) is per 1 juni 2010 benoemd tot financieel directeur CBR. Hij heeft ruim anderhalf jaar gewerkt als CFO a.i. bij energiebedrijf Delta NV. Daarvoor heeft hij gedurende 10 jaar gewerkt bij de ANWB als lid van de hoofddirectie en plaatsvervangend hoofddirecteur.

De ondernemingsraad van het CBR heeft, na een uitgebreide kennismaking met betrokken kandidaten, een positief advies voor de benoemingen gegeven.

Met de afsluiting van de reorganisatie bij het CBR op 15 juni a.s. zullen de huidige interim-directieleden Cees Anker (algemeen directeur) en Frank Janssen (financieel directeur) hun werkzaamheden per 18 juni afronden. Zoals bekend, zal Harry Belt (directeur productie) per 1 juni gebruik maken van de prepensioenregeling.

Gerlach Cerfontaine, voorzitter Raad van Toezicht: “Ik ben bijzonder verheugd over de samenstelling van deze nieuwe directie van het CBR. Het is een goede combinatie van vernieuwing en ervaring. Samen zullen zij een waardevolle bijdrage leveren aan de ambities van het CBR. Een professionele, efficiënte en publieke dienstverlener voor verantwoorde mobiliteit in Nederland.”

Bron: CBR
Mijn oude buurman zei altijd: "Van vragen wordt je wijs".
Hij vroeg nooit iets.

27A
30 Km zone
30 Km zone
Berichten: 46
Lid geworden op: 04 feb 2010, 16:38

Re: Nieuwe directie CBR

Ongelezen bericht door 27A » 26 mei 2010, 13:49

waarom moeten ze een beloning krijgen?? :shock:

ferry
Circuit
Circuit
Berichten: 3908
Lid geworden op: 11 okt 2001, 13:36
Contacteer:

Re: Nieuwe directie CBR

Ongelezen bericht door ferry » 26 mei 2010, 13:59

Ik lees niets over een beloning?
Jij wel?
Mijn oude buurman zei altijd: "Van vragen wordt je wijs".
Hij vroeg nooit iets.

Rittenburg
Autosnelweg
Autosnelweg
Berichten: 561
Lid geworden op: 10 jan 2008, 01:23
Locatie: Lisse
Contacteer:

Re: Nieuwe directie CBR

Ongelezen bericht door Rittenburg » 26 mei 2010, 21:11

27A schreef:waarom moeten ze een beloning krijgen?? :shock:
Het is in de wereld zoals wij die kennen, gebruikelijk dat mensen die in een arbeidsbetrekking aan de slag gaan daarvoor ook een vergoeding ontvangen. We noemen dat `salaris`. Het gaat hierbij om `geld`. Over het algemeen wendt de ontvanger van `salaris` dat `geld` aan om te voorzien in kosten van het levensonderhoud. Het komt echter voor dat hiervan ook zogenaamde `luxe-aankopen´ worden gedaan. Het staat de ontvanger eigenlijk vrij om met zijn/haar `geld´te doen wat hem/haar goeddunkt. Dat vinden sommigen raar, ik weet het, maar dit is wel gangbaar en algemeen aanvaard gedrag. Voor verklaring van de moeilijke en/of onbekende woorden verwijs ik je naar een woordenboek. Voor een verdere uitleg over hoe dat nou toch moet, met dat ´geld´ en waarvoor mensen dat nou precies nodig hebben, kan je me een PB sturen.

holyoak
Bebouwde kom
Bebouwde kom
Berichten: 95
Lid geworden op: 30 jan 2010, 00:09

Re: Nieuwe directie CBR

Ongelezen bericht door holyoak » 26 mei 2010, 21:27

:lol: :lol:

Plaats reactie

Terug naar “Het CBR.”